Видалення облікового запису
Що саме буде видалено і чого не можна скасувати.
Унизу налаштувань облікового запису є розділ Видалити обліковий запис. Після підтвердження обліковий запис і дані видаляються одразу — цього не можна скасувати.
- Дошки, які ви створили (з роллю власника), також архівні, зникнуть разом із завданнями — і для запрошених людей.
- З інших дошок ви зникнете як учасник і як людина, призначена до завдань.
- Фото профілю буде видалено.
Перед видаленням: Якщо дошкою мають і далі користуватися інші люди, попросіть когось із них створити нову дошку й перенести важливі завдання. Окрему дошку можна також видалити без видалення облікового запису — див. Архівування й видалення дошки.
Щось незрозуміло або працює інакше? Напишіть на kamilkajzer@gmail.com.