Hesabı silme
Tam olarak neyin silineceği ve neyin geri alınamayacağı.
Hesap ayarlarının en altında Hesabı sil bölümü vardır. Onayladıktan sonra hesap ve veriler hemen silinir — bu işlem geri alınamaz.
- Oluşturduğun (sahibi olduğun) panolar, arşivdekiler de dahil, görevleriyle birlikte kaybolur — davet edilen kişiler için de.
- Diğer panolardan üye ve görevlere atanan kişi olarak çıkarılırsın.
- Profil fotoğrafın silinir.
Silmeden önce: Bir panoyu başkaları kullanmaya devam edecekse, içlerinden birinden yeni bir pano oluşturmasını ve önemli görevleri taşımasını iste. Tek bir panoyu hesabını silmeden de silebilirsin — bkz. Panoyu arşivleme ve silme.
Bir şey belirsiz mi ya da farklı mı çalışıyor? Şu adrese yaz: kamilkajzer@gmail.com.